En İyi Akülü Tekerlekli Sandalye Modelleri

13-05-2022 15:11
En İyi Akülü Tekerlekli Sandalye Modelleri

Bilindiği üzere günümüzde farklı boyut ağırlık ve donanıma sahip akülü tekerlekli sandalye çeşitleri bulunmaktadır. Bu çeşitliliğin nedeni kullanım amacına ve sağlamış olduğu faydalara göre değişmekle birlikte araç içerisinde kullanılan donanım ve malzeme kalitesine göre değişiklik göstermektedir.

 Tekerlekli sandalye ve akülü tekerlekli sandalye ürünleri birer istek değil ihtiyaç olduğunu göz önünde bulundurulmalıdır. Bu nedenle ihtiyacınız olan özelliklere sahip en iyi akülü tekerlekli sandalyeleri tedarik etmeniz sizler için kullanım ömrü uzun ve konforlu, işlevsel bir araca sahip olmanızı sağlayacaktır. En iyi akülü tekerlekli sandalyeler belirli bir ihtiyacı karşılamak, bir engelli veya hastanın mobilite gereksinimlerine en iyi uyumu sağlamak üzere üretilirler. En iyi akülü sandalye kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Bu nedenle, en iyi olarak ifade ettiğimiz modeller gereksinimlere göre derlenmiştir.

Fulmask olarak bizler siz değerli kullanıcıların ihtiyaç duyabileceği akülü sandalye çeşitlerinin tamamını bünyemizde barındırmakta ve sizlere sunmaktayız. Fulmaks akülü sandalyelerin tümü kendi sınıfında en iyi akülü tekerlekli sandalye olarak bilinmektedir. Bu akülü tekerlekli sandalyeler uçaklar da dahil olmak üzere neredeyse her yere götürebileceğiniz dayanıklı, katlanabilir ve kolay kullanımı kullanıcı dostu ürünlerdir. Fulmaks akülü sandalye ürünlerimiz arasında; arazi, en hafif ve katlanabilir akülü tekerlekli sandalye ürünleri burada sizlerle!

Akülü Sandalye Fiyatları

Akülü tekerlekli sandalye fiyatları sahip oldukları donanıma göre farklılık göstermektedir. Online alışveri sitemizde fiyatı en iyi akülü tekerlekli sandalye Fulmask 7891 ürünümüzdür. Bu en iyi akülü tekerlekli sandalye aynı zamanda bağış içinde uygundur. Fiyatı belirlenirken hiçbir donanımının kalitesinden ödün verilmemiştir. Fulmask 7891 ürünümüz diğer ürünlerimize göre daha uygun fiyatlı olmasının sebebi bazı ekstra özellikleri içermemesidir.

Fulmaks 7891 ürünümüz uygun fiyatlı bir akülü sandalyedir. Ekonomik akülü model olarak tasarlanan ürün katlanabilen başlangıç modelidir. Bu aracın şase yapısı, motor gücü, akü, lastikler, konfor, taşıma kapesitesi, performansı kabul edilebilir ekonomik standartlarla sınırlandırılmıştır. 7891 ekonomik bir model olsa da, Fulmaks akülü sandalyelerin en pahalı ithal parçası olan joyStick kumandasında orjinal PG VSI Joystick kullanılmıştır.

Akülü sandalye fiyatları ve tekerlekli sandalye fiyatları ürünlerimizin donanım ve malzeme kalitesinden ödün vermeden en uygun fiyatlar ile siz değerli kullanıcılarımıza sunulmaktadır. Uzun kullanım ömrü ve 3 yıl garanti süresi en iyi akülü tekerlekli sandalyeleri, en uygun akülü tekerlekli sandalye fiyatları ile satın alma fırsatını sizlerde yakalayın.

En Hafif Akülü Tekerlekli Sandalye

Akülü sandalyelerde ağırlık oldukça önemli bir etken ve özelliktir. Hem hafif olması hem de ağırlık kapasitesi yüksek bir ürün Fulmaks farklı ile sizlerle. Hafiflikte en iyi akülü tekerlekli sandalye Fulmaks 8002 modelidir. Bu akülü engelli aracı toplam 26 kg ağırlığındadır ve 130 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Fulmaks 8002 hiçbir parçası sökülmeden 5 saniye içinde kolayca katlanabilir. Seyahatler ve araçta taşımak için idealdir.

8002, Lityum pilleri ve uçak teknolojilerinde kullanılan malzemelerden imal edilmiştir. Hafif olmasını sağlayan en önemli özelliği titanyum şasesidir. Bu engelli aracının hafif olması performansından taviz verildiği anlamına gelmez. Donanımları dünyanın en iyi üreticilerinden ithal edilmiştir. MotionTech redüktörlü motor gücü ile yüksek performans sağlar.

Hafif olması nedeni ile 8002’yi brandası ile motorları boş konuma alıp istediğiniz yere valizşeklinde götürebilirsiniz. 2 yıl garanti olup tüm mekanik ve elektronik aksamı dünyanın en iyi markaları tarafından üretilmiş profesyonel bir ürünümüzdür. Bursa fabrikamızda montajı yapılmaktadır. İhtiyacınız olan en iyi akülü sandalye ve hafif katlanabilir akülü sandalyeler Fulmaks.com’da!

İşlevsel ve Konforlu Akülü Tekerlekli Sandalye

Daha önce belirtiğimiz gibi ihtiyaçların farklılık göstermesi ile her bireye göre en iyi akülü tekerlekli sandalye ürünleri değişiklik göstermektedir. Kimi kullanıcılar konforu ve işlevselliği ön plana alır kimi kullanıcılar ise dayanıklılık ve kaliteyi ön planda tutar. Fulmaks müşterilerine ürün çeşitliliğini sunarken aynı zamanda tüm ihtiyaçları bir arada barındıran ürünleride sunmaktadır.

Şüphesiz tüm en iyi akülü tekerlekli sandalyelerimiz konfor, kullanıcısının rahat oturuş ve sürüşü için en iyi şekilde tasarlanmış ve test edilmiştir, ancak bazı akülü sandalyelerimiz far, deri koltuk, ek motor gücü gibi ekstra konfor özelliklerine sahiptir. Bunları konforu en iyi akülü tekerlekli sandalye olarak nitelendiriyoruz.

Bu ürünlerimizden bir olan Fulmaks 7896 buradan inceleyebilirsiniz. Daha büyük lastiklere sahiptir ve yüksek performanslı, 550 watt, 2 adet EcoTech Motion motora sahiptir. Şasesi güçlüdür, bozuk yollarda zorlanmaz, kaldırımlarda ve arazide mukavemet sağlar. Deri koltukları, özel döşemesi ve darbe emici amortisörleri konforunu arttırır. Far donanımlı olması gece kullanılabilmesini sağlar. Konforlu ve işlevsel akülü tekerlekli sandalyeler en uygun fiyata sizlerle!

En Yeni Tasarım Akülü Sandalyeler

En iyi akülü tekerlekli sandalye konumuzda en yeni tasarım akülü sandalye modelimiz 2020 yılında satışa sunduğumuz 7860 ve 7860 Plus modellerimizdir. Bu Yeni Sport Tasarım ve Alman Teknolojisi araçlar, ortopedik spor tasarım özel bir koltuğa sahiptir. 450 Watt MotionTech motorları ile yüksek performans / güç üretebilir. Ön tekerleklerinin büyük olması ve amortisörlü güçlü bir şase sayesinde hiçbir engelde zorlanmadan kullanıcılara rahat ve konforlu bir sürüş sunar.

Alman menşei profesyonel, elektronik donanımları dünyanın en iyi üreticilerinden ithal edilmiş, 2 yıl garantili bir ürünümüzdür. Kurulumu bursa fabrikamızda yapılır. Dünyanın en iyi markaları tarafından üretilen ithal donanımlar (PG JoyStick, MotionTech Motor) 7860 modelimizde de mevcuttur. Ekstra led far donanım ve sinyalleri ile gece sürüşünde de keyifli bir sürüş sağlar. Farların çok fonksiyonlu PG VSI JoyStick kumanda üzerinden kontrol edilebilir.

Çocuklar İçin En İyi Akülü Tekerlekli Sandalye

Çocukları için en iyi akülü tekerlekli sandalye modelimiz 7880 Çocuk Katlanır Akülü Sandalyedir. Katlanabilir ve nispeten daha dar bir modeldir. 200 Watt gücünde 2 adet MotionTech motora sahiptir. Profesyonel PG VSI JoyStick ve 36 Amper jel aküleri ile çocuklara özel tasarlanmıştır.

Çocuklar için en iyi akülü tekerlekli sandalyelerimizin tüm mekanik ve elektronik donanımı dünyanın en saygın akülü elektrikli sandalye donanımı üreticileri tarafından yüksek kalitede üretilmiştir. Fulmaks 7880 profesyonel bir üründür ve diğer modellerimizde olduğu gibi 2 yıl garantilidir. Uzun yıllar sorunsuz kullanılabilecek bir akülü sandalyedir.Bursa’daki akülü tekerlekli sandalye fabrikamızdamontajı yapılmaktadır.

Engelli olmanız, sizi şehirde gezdirmek için başkalarına ihtiyacınız olduğu anlamına gelmez. Listemizdeki tüm modeller, tek bir şarjla en az 10 km menzile sahiptir. En iyi akülü tekerlekli sandalye sizin için bozuk, çok sık kaldırımlı veya arazide kullanmank demek ise, Fulmaks 7860 ve 7895/96 modelleri en iyi seçenektir. Bu engelli araçlarındaki büyük arka tekerlekler düz olmayan arazilerde etkileyici bir denge seviyesi sağlar.

Çocuklar için en iyi akülü tekerlekli sandalye modelimiz 7880 seyehatlerde katlanma ve taşıma için idealdir, bu özellikler sizin için önemliyse tercih edebilirsiniz. En iyi akülü sandalye, yazımızın başında belirttiğimiz gibi çeşitli ihtiyaçları en iyi karşılayan akülü sandalyedir. Her bir model diğer seçeneklerin sunmadığı özellikleri sunabilir.

En iyi akülü tekerlekli sandalye ihtiyaçlarınızı max. seviyede karşılayan akülü sandalyedir. Fulmaks özel ihtiyaçlara sahip bireylerin hareket kabiliyetini artıran ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayın 9 farklı en iyi akülü tekerlekli sandalye modeli tek bir çatı altında siz değerli müşterilerine sunmaktadır.Online alışveriş sitemizde tüm donamlara sahip katlanır tekerlekli sandalye, elektrikli tekerlekli sandalye, akülü sandalye ürünlerini bulabilir dilediğiniz ürünü tek tıkla sipariş edebilirsiniz.

Türkiye’nin Akülü Tekerlekli Sandalye ve Manuel Tekerlekli Sandalye Üreticisi!

Keyifli Alışverişler…


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.